Met TenzingTravel naar Aruba

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd


Bij TenzingTravel.nl hebben we een passie voor verre reizen. Voor reizen die levens verrijken en onuitwisbare indrukken achterlaten. Wij doen er alles aan om onze reizigers ook zulke ervaringen te bieden. En dat doen we al meer dan 35 jaar.

Advies op maat en uit eigen ervaring
Onze reisspecialisten hebben de hele wereld gezien en zijn daarom in staat om advies te geven uit eigen ervaring. Uiteraard staat de wens van de reiziger daarbij centraal; iedere reis kan op maat worden aangepast. Mede daarom zijn wij jaren achtereen uitgeroepen tot ‘Beste Specialistische Reisorganisatie’ en ook tijdens de Vakantie Awards 2017 zijn wij verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’.

Soorten reizen
Bij Tenzing Travel kan de reiziger voor allerlei soorten reizen terecht. Denk aan complete rondreizen (met de auto óf camper), individuele en groepsreizen, huwelijksreizen en citytrips. Uiteraard ontbreekt ook de maatwerkreis niet in dit rijtje; alles is mogelijk!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan naar Aruba!

    Deze advertentie is 8 keer bekeken.