Pika di papaya

Pika di papaya

Pika di papaya

Ingredienten

  • 4 kopjes geschild en in blokjes gesneden papaya
  • 1/4 kop zaadjes en in blokjes gesneden hete chilipepers
  • 1/4 kop gehakte sjalotjes
  • 1/2 kop ciderazijn
  • 4 eetlepels. zeezout
  • 1 theel. gound zwarte peper
  • 1/2 theelepel. gemalen gember
  • 1/2 theelepel gemalen piment
  • 1/4 theelepel. gemalen kruidnagel

Bereidingswijze

  • Verwerk alle ingrediënten in een keukenmachine tot een gladde massa.
  • Verpakken in steriele potten en in een waterbad gedurende 40 minuten opwarmen.
  • Afsluiten en opslaan voor min. 2 weken om de smaak te laten ontwikkelen.
  • Na opening gekoeld bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *